sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

En keksi otsikkoa...

Moikka kaikille. Ollaan jo pitkään etitty Nellille loimea, mutta mistään ei ole löytynyt sopivia. Mietin Nellille jotain toppa tai sadeloimea. Ajattelin kertoa teille vähän tämän hetken kuulumisii. Nyt on aika tylsää ja viimeiset pari päivää on ollut vaan sadetta. En oikeen osaa päättää minkä kokoisen loimen valitsisin.
Onkos teillä päässä mitään kauppa tai blogia josta saa edullisen loimen halvalla ja mahdollisimman pienellä koolla. Meillä olis huomenna ridaus.
Haluaisin Galinan.
Eipä tässä muuta ollutkaan joten se olis moro.
Laitan loppuun vielä kuvan tämän hetken ilmasta ja linnun pesästä.

-Sara

perjantai 28. kesäkuuta 2013

Kaurakauha ja kuvia

Moikka nyt täällä kirjoittelee Elina. Nyt kun ollaan mummolassa Juankoskella niin päätettiin mennä käymään Kuopiossa carlsonilla. Sieltä ostin 1 litran kaurakauhan. Se on harmaa ja siinä ei varmaan lika näy yhtälailla kun valkosessa joten päädyin mielummin harmaaseen kuin valkoseen. Tämä kauha tai no mitta tulee hyötykäyttöön uudessa tallissa nimittäin sillä lastataan joka päivä kaurat kolmelle ponille. No nyt on yksi ostos vähenetty uuden tallin tavaroiden ostoslistasta.
Otin mitan lisäksi kuvia myös mummolamme navettaan rakentamastamme "tallista" ja kaikki kuvat ovat siis postauksen lopussa. Muuten yksi kuvaon keräämistämme kävyistä eli meidän "kakoista". Voi kun voisin tuoda ne uuteen talliin :D
                   

torstai 27. kesäkuuta 2013

Doinailua









Moikka! Tässä taas kuvia musta ja Doinasta ja viellä yhessä kuvassa oli Sara.Vimepostauksissa kerroin että osti sen riimunnarun niin tässä niistä kuvia ja myös suojista.
Eurohunterin suojat

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Ostokset ja ratsastus!

Moikka,minä eli Ariella kirjottelen tänne juttuja musta ja Doinasta. Nyt teen tätä postausta kännyllä niin tulee vähän vanhoja kuvia. Mun perhe ja minä ollaan mökillä ja tällä on ollu ihania ilmoja,mut me lähetään tänään kotia päin :( Mä ja Elina oltiin kirppiksellä ja ostin sieltä pinkit pintelit ja pinkin riimunarun,en kuitenkaan saanu kuvia tänne niistä :( Sitten me käytiin robbarissa ja ostin Doinalle suojat ja hikiviilan:)



perjantai 21. kesäkuuta 2013

infoa!

Moikka! Tämän ekan postauksen kirjoittelen minä eli Elina. Tämä blogi kertoo siis kolmen tytön ja heidän rullaponiensa elämästä. Ja jos jotkut eivät vielä tienneet niin rullaponit ovat siis oikean ponin näköiset kankaalla päällystetyt puuhevoset joilla on pyörät. Elikkä siis toiselta nimeltään puuhevoset pyörillä.

Me kaikki siis bloggailemme tänne poniemme elämästä. Kuten meitäkin niin ponejakin on kolme jotka asustavat pihallamme pienessä niille tarkoitetussa tallissa.

Ariellan  rullaponi on valmistunut jo keväällä, mutta minun ja Saran ponit ja talli valmistuvat loppukesästä. Ja kun ponit ja talli ovat valmiita niin niille tulee omat esittely sivut.

liittykää reippaasti lukijoiksi jos blogimme kiinnostaa!